Nyheter från det bolivarianska venezuela

Analyser och kommentarer om den bolivarianska revolutionen

20 februari 2007

Revolutionen kommer på besök

Även om det sägs att "revolutioner är inte överförbara, de är folkets heroiska skapelse" så kan man ibland önska att svenskar skulle låta sig inspireras lite av venezolanernas engagemang och kamp för socialismen. I veckan har ni som bor runt huvudstaden chans att få höra en röst inifrån revolutionen tala.

Det är Carlos Escarrá (viceordförande för utrikesutskottet i Venezuelas nationalförsamling) som kommer att prata och svara på frågor om Folkmakt vs Totalitarism, i Stockholm nu på torsdag (sal D7 18:30 på Stockholms Universitet) och i Uppsala på lördag (Café Mumrik i Drabanthuset 15:00). Inte varje dag som representanter från den bolivarianska rörelsen kommer till Sverige, så passa på att ställa alla frågor ni kan komma på, eller bara kom och lyssna!

(Hands off Venezuela Stockholm kommer närvara med bokbord och bl.a. sälja Kalle Holmqvists utmärkta bok "Venezuela och drömmen om ett nytt Amerika" för under hundralappen. Man kommer också kunna skänka pengar till Freteco, organisationen för de arbetarstyrda fabrikerna i Venezuela.)

PS. Detta var för övrigt mitt 100:e inlägg på ett drygt år. DS.

2 kommentarer:

 • Klockan 23/2/07 10:53 , Anonymous elliv sa...

  Grattis!

  ps. dragit igång en lite lättsammare och mer personlighetsfixerad blogg om Venezuela. Får se var det slutar. :)
  http://dagenschavez.blogspot.com/

   
 • Klockan 23/2/07 11:52 , Anonymous Anonym sa...

  TAck för 100 bra inlägg. Arbetar med Venezuelafrågan i Hands off Venezuela Malmö och dina artiklar och din blogg är en resurs. Är just nu på väg till SEKO:s pensionärsklubb för att prata om den bolivarianska revolutionen och gick in för att skriva ut ett par artiklar som stöd.

  Kämpa på
  / Alf SSU Centrum och HoV Malmö

   

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida